Digital design

Janus Mikkel Jørnaa – freelance Art Director og designer med mange års erfaring fra reklamebureauer som kreativ chef og partner, Art Director og grafisk designer. Specialiseret i corporate og visuel identitet, digitalt design, re-design af brands, brandopbygning, strategisk design, emballagedesign og konceptudvikling.

Hvordan er jeres digitale design? Din virksomhed eller organisation er sikkert online på flere forskellige måder. Målet er måske salg, rekruttering eller noget helt tredje. Det vigtigste er, at I efterlade det rette indtryk hos jeres ønskede målgrupper. Hjemmesiden og den digitale profil er i dag en essentiel del af dét at drive virksomhed. En overskuelig og brugervenlig hjemmeside er et nødvendig. Den skal fortælle, hvem I er, hvad i laver, hvad i sælger eller hvad i har på hjertet. Den digitale profil skal også videreføre jeres koncept og visuelle identitet, så jeres profil et ensartet både online og offline.

Hjemmesiden kan være et mindre digitalt "visitkort" eller en stor shop med komplekse sider på mange sprog og med mange funktioner.

Udgangspunktet for jeres digitale projekt er altid jeres målgruppe, ud fra denne laver vi sammen kravspecifikationer, sitemaps, wireframes, design, implementering og release.

Se eksempler på digital design her:

Danmarks Grønne Investeringsfond

Landbrugetsejerskifteskole

Klimavand

Beauty Tan

RejseholdetInspireret?

Kontakt mig på 22 11 28 59 eller på janus@janusmikkel.dk

Se alle projekter

Janus Mikkel

Design / Art direktion
Vestergade 49B
8000 Aarhus C
janus@janusmikkel.dk

(+) 45 22 11 28 59 

Janus Mikkel

Design / Art direktion

Janus Mikkel

Design / Art direktion

E  –   janus@janusmikkel.dk
T  –  (+) 45 22 11 28 59 

Janus Mikkel Jørnaa
Vestergade 49B
8000 Aarhus C
E  –   janus@janusmikkel.dk
T  –  (+) 45 22 11 28 59