Grafisk design

Janus Mikkel Jørnaa – freelance Art Director og designer med mange års erfaring fra reklamebureauer som kreativ chef og partner, Art Director og grafisk designer. Specialiseret i corporate og visuel identitet, digitalt design, re-design af brands, brandopbygning, strategisk design, emballagedesign og konceptudvikling.

Grafisk design er en måde at visualiserer dit brand. Det kan være kampagner, årsrapporter, brochurer, papirvarer, avisannoncer og alt imellem. Ved visualisering anvendes forskellige metoder til at skabe og kombinere symboler, billeder og tekst i en samlet og synlig præsentation, blandt andet ved anvendelse af typografi, former, farver og iøjnefaldende layouts, for at skabe det endelige resultat, der taler både til hjerte og hjerne.

Jeg kan hjælpe med at styrer dine design- og produktionsudfordringer ved at kombinere hurtig service med en grundig forståelse

 

Se eksempler på Grafisk design:

Pernille Corydon Jewellery

DenmarkBridge
www.denmarkbridge.dk

Klimavand
www.klimavand.dkInspireret?

Kontakt mig på 22 11 28 59 eller på janus@janusmikkel.dk

Se alle projekter
 

En visuel identitet er de grafiske elementer som organisationen anvender i sin skriftlige kommunikation. Det er ord og billeder, som personificerer og synliggør organisationens personlighed. Logo, visitkort, brevpapir, emballage, skiltning, website, foldere m.v. er alle dele af organisationens visuelle identitet.

En visuel identitet består af nogle grundelementer – navnetræk/ logo, bomærke/ ikon/ symbol, farvepalette, font/ typografi, billedsprog/ formsprog/ grafisk stil og produktdesign. Den visuelle identitet er en af hjørnestenene i organisationens bestræbelser på at skabe sig et godt brand.

Designmanualen er det, som fortæller organisationens medarbejder og omverden, hvordan de skal bruge de forskellige elementer i den visuelle identitet – f.eks. hvilken font som organisationen bruger, hvordan logoet må anvendes mv.

Uanset om din udfordring indebærer navngivning, re-design, brandmanualer, typedesign - eller bare et logo, er jeg klar til at hjælpe.

Se eksempler på visuel identitet og designguides.

Kolding Kommune

Danmarks grønne investeringsfond

DenmarkBridge

Inspireret?
Kontakt mig på 22 11 28 59 eller på janus@janusmikkel.dk

Se alle projekter

Janus Mikkel

Design / Art direktion
Vestergade 49B
8000 Aarhus C
janus@janusmikkel.dk

(+) 45 22 11 28 59 

Janus Mikkel

Design / Art direktion

Janus Mikkel

Design / Art direktion

E  –   janus@janusmikkel.dk
T  –  (+) 45 22 11 28 59 

Janus Mikkel Jørnaa
Vestergade 49B
8000 Aarhus C
E  –   janus@janusmikkel.dk
T  –  (+) 45 22 11 28 59