Visuel identitet


En virksomheds visuelle identitet er et sæt af væsentlige byggesten og virksomhedens ansigt og udtryk udadtil. En klar og overbevisende fortælling, der kommunikerer din virksomheds hvem, hvad, hvorfor og hvordan. Gennem design og struktur giver jeg organisatorisk orden, klarhed og en solid platform og fundament for jeres kommunikation.

Det er en palette af farver og skrifttyper. Det er et logo i forskellige formater. Og måske et univers af ikoner og symboler. Kort sagt er det en række elementer, der altid bør være til stede i den visuelle kommunikation i en eller anden grad. Det sikrer et stærkt og genkendeligt brand i al kommunikation.

Visuel identitet

En virksomheds visuelle identitet er et sæt af væsentlige byggesten i det grafiske udtryk. Det er en palette af farver og skrifttyper. Det er et logo i forskellige formater. Og måske et univers af ikoner og symboler. Kort sagt er det en række elementer, der altid bør være til stede i den visuelle kommunikation i en eller anden grad. Det sikrer et stærkt og genkendeligt brand i al kommunikation.

denmarkbridge-visuellle-identitet-05

Med andre ord er den rigtige og velovervejede visuelle identitet meget væsentlig for langt de fleste brands, der har et ønske om at stå stærkt som en markant og genkendelig spiller på deres respektive marked. Samtidig er det altafgørende, at den visuelle identitet understøtter virksomhedens ambitioner, værdier, stil og generelle DNA. Og derfor er den udførende grafiske designer nødt til at tilegne sig et indgående kendskab til virksomheden. 

Det er min holdning, og den søger jeg at efterleve i hvert eneste samarbejde jeg indgår.

Kolding-Kommune-designguide-11
SP_koncept_udvikling_logo_01
Janusmikkel_Visuel-identitet-

Ring eller skriv på +45 22112859 eller janus@janusmikkel.dk for en snak om visuelle ud- og aftryk, muligheder og behov.

Tak fordi du kiggede forbi. Find mig på Facebook, LinkedIn og Instagram

Upland Studio ApS
Holsteinsgade 10B - 8300 Odder
janus@uplandstudio.dk
(+) 45 22 11 28 59 

Janus Mikkel

Design / Art direktion

Janus Mikkel
 ApS
Vestergade 49B - 8000 Aarhus C
janus@janusmikkel.dk


(+) 4522112859