Wayfinding

Pile og skiltning er også grafisk design. Og derfor bør det så vidt muligt tænkes med ind i en virksomheds øvrige design og visuelle udtryk. Men derudover fordrer design af god wayfinding en viden om brugeradfærd og målgrupper og en indsigt i menneskets forhold til det fysiske rum og indretningen af dette.

Grafisk design

Grafisk design er en måde at visualiserer dit brand. Det kan være kampagner, årsrapporter, brochurer, papirvarer, avisannoncer og alt imellem.

Ved visualisering anvendes forskellige metoder til at skabe og kombinere symboler, billeder og tekst i en samlet og synlig præsentation, blandt andet ved anvendelse af typografi, former, farver og iøjnefaldende layouts, for at skabe det endelige resultat, der taler både til hjerte og hjerne.

Jeg kan hjælpe med at styrer dine design- og produktionsudfordringer ved at kombinere hurtig service med en grundig forståelse. 

Janusmikkel_Wayfinding

De optimale helstøbte løsninger opstår i et samspil mellem gedigen erfaring med grafiske virkemidler i samspil med det fysiske rum – og de begrænsninger og muligheder de rummer. Det har jeg.

Janusmikkel_Wayfinding_02
Janusmikkel_Wayfinding_fisketorvet
Janusmikkel_Wayfinding_augstiana

Ring eller skriv på +45 22112859 eller janus@janusmikkel.dk for en snak om skilte og pile, muligheder og behov.

Tak fordi du kiggede forbi. Find mig på Facebook, LinkedIn og Instagram

Upland Studio ApS
Holsteinsgade 10B - 8300 Odder
janus@uplandstudio.dk
(+) 45 22 11 28 59 

Janus Mikkel

Design / Art direktion

Janus Mikkel
 ApS
Vestergade 49B - 8000 Aarhus C
janus@janusmikkel.dk


(+) 4522112859